Avio-foto-video

Aviofotovidio.com -Улиците и движението по земята са моето ежедневие, а линията на хоризонта – въздушната проекция и пространство над тях са нещо, към което не мога да поглеждам всеки ден!   Моята формула е „..Летя и снимам..и снимам за да летя…”
Avio – Избрах въздушната проекция заради предизвикателството на вечната човешка мечта за полет, а и заради бъдещето, заради по-големия божествен обзор.
Това е другата визия, ангелските очи – припознаване на фантазията с действителността,  на въображението и представата с видимата проекция.
Foto – Фотографията има уникалната способност да превърне мига във вечност, да запамети момента, който никога няма да бъде повторен! Да застопори времето и да го кадрила в историята.
Video – Когато и кадрите са много и почне всичко да се движи – то тогава все едно си в машината на времето,  летиш с птиците и разкриваш един нов свят – свят който след 10-15 години ще бъде достъпен и ежедневие за много хора,  начин за предвижване от едно място до друго / такива ще бъдат превозните средства/ – ние сега само тренираме вашите очи и усещане- приобщаваме ги към бъдещето!

Всички съвременни авангардни реклами и филми започват с въздушни снимки

9,515 Responses to Avio-foto-video

  1. Браво,поздравления!!!